Profil

Racerskoler.dk / Søgård Kurser har afholdt kurser siden 1989. Siden da har mere end 2.500 kursister fået deres banelicens på et af disse kurser.

Racerskoler.dk afholder racerskoler, racing events og specialkurser inden for avanceret køreteknik.

Kurserne oprettes ofte efter behov, men derudover kan man på kursussiden se hvilke faste kursusdatoer der er.

Alle instruktører er erfarne nuværende og tidligere racerkørere med en special-uddannelse inden for avanceret køreteknik.

Ansvarlig instruktør på racerskolerne er Hans-Jørn Søgård Andersen, som selv er tidligere og nuværende racerkører – landstræner og kørelærer. Derudover er der tilknyttet et antal hjælpeinstruktører som alle er nuværende eller tidligere banekørere.

HJA-Web-03 HJAMygale

Hans-Jørn Søgård Andersen

De første 10 – 12 år var Hans-Jørn instruktør for forskellige motorklubber på tilsvarende kurser. Men fik så sammen med hustruen Margit Søgård lyst til selv at udvide aktiviteterne. Og igennem de knap 30 år som underviser, har Hans-Jørn uddannet over 2300 nye banekørere.

Af de mere prominente kan nævnes:

HKH Kronprins Frederik – Allan Simonsen – Michael Schröter – Tommy Schröter – Nicolas Kiesa – Marco Sørensen – Kevin Magnussen + mange andre topnavne inden for dansk motorsport.

Så vil du / I være mere end et gennemsnit…….. så meld dig til et af vore kurser.

Men pas på !! Det er med motorsport som med sex….. Har man prøvet én gang vil man have mere!

RACINGUDSTYR.DK

I 2006 fik Margit Søgård så den idé at det var nærliggende også at sælge racingudstyr til både nye og ” gamle ” kørere. Det startede med kørerdragter – hjelme m.v.. Men efterhånden er der kommet meget mere på programmet, såsom styrtbøjler – bremsekomponenter – batterier – sikkerhedsseler o.s.v. I 2010 blev Søgård så også officiel SPARCO forhandler. Og har dermed tæt kontakt med en af verdens største aktører inden for motorsport. Har du specielle ønsker, så ring til os…….. Ellers se mere på. www.racingudstyr.dk

Det siger kursisterne

Det siger kursisterne