Image
Webone About

Over 3.000 glade kunder over de sidste 34 år!

Siden 1989 har vi været danskernes foretrukkende racerskole, og vores engagement i at uddanne og inspirere kommende racerkørere har aldrig vaklet.

Med mere end 3.500 tilfredse kunder har Racerskoler.dk fastlagt standarden for motorsportsuddannelse i Danmark.

 

Racerskolerne startede i 1989 på Ring Knutstop i Sverige af Hans-Jørn Søgård Andersen og Klaus Pedersen. Siden da er kurserne blevet drevet af Hans-Jørn under navnet Søgård Kurser. I 2024 gik Hans-Jørn delvist på pension og overlod driften til hans søn Ronnie Søgård Andersen.

 

Ronnie driver Racerskoler.dk gennem hans firma Smpl.dk som han har drevet siden 2013.

 

Ronnie Søgård Andersen er ikke kun en del af vores team, men han har også en baggrund som FIA steward og race director. Med erfaring fra Formel-biler, tidligere rolle som teamchef og deltagelse i DASUs banesports udvalg, bringer Ronnie en uvurderlig indsigt og knowhow til vores racerskole.

 

Hans-Jørn Søgård Andersen er hjertet af Racerskoler.dk. Hans tidligere rolle som landstræner for DASU, bestyrelsesmedlem i DASU, erfaring som løbsleder og dommer samt mere end 20 års aktiv køreerfaring gør ham til en nøglefigur i dansk motorsport. Hans-Jørn har også en pædagogisk baggrund og en imponerende undervisningserfaring.

Historien om Racerskoler.dk begyndte, da Hans-Jørn stod sin kammerat bi i oprettelsen af en racerskole i Sverige i 1988. Året efter overtog han ledelsen af sin egen racerskole, der dengang var kendt som Søgård Kurser. Siden da har Racerskoler.dk kontinuerligt leveret mellem 2 og 4 racerskoler om året, og vores engagement for at hjælpe deltagerne med at nå deres fulde potentiale har aldrig ændret sig.

Vi går altid et ekstra skridt for at imødekomme vores egne høje standarder og sikre, at vores kursister ikke kun får en enestående oplevelse, men også bliver rustet til en spændende fremtid som racerkørere. Racerskoler.dk er mere end en skole – det er et fællesskab af passionerede motorsportsentusiaster, der deler glæden ved at køre på kanten og nå nye højder inden for motorsporten.

Velkommen til Racerskoler.dk – dit første skridt på vejen til en spændende karriere som racerkører.

Professional Participants

Join the motor race we organize internationally.