Image

Premium pakken er den ultimative start på din racerkarriere.

✓Banelicensen med beståelses garanti er en selvfølge.

 

✓Udvidet teori med tips og tricks til dansk banesport.

 

✓1-1 Driver coaching med en af vores erfarende kører.

 

Banelicens

Banelicensen (Også kendt som B-Licens) er et krav for at køre danske banesports løb. Det er et krav fra Dansk Automobil Sports Union (DASU) at kører består en teoretisk prøve samt deltager i mindst 200 minutters praktisk undervisning før at de deltager og består en praktisk prøve der overvåges af en DASU dommer.

 

Udvidet teori

I forbindelse med den udvidede teori (Som ikke er obligatorisk) gennemgåes alle de tips og tricks som vi har samlet sammen med vores 50 årige erfaring. Indholdet er alt fra forberedelse og opbygning af bilen, hvordan du bedst muligt forbereder dig på en løbsweekend eller test dag, hvornår kan det betale sig at protestere, og hvad er fordelen ved at appelere en dom?

Kort fortalt får du alt den viden vi har akumuleret og kondenseret for at give dig den bedste start på karrieren.

Samtidig får du en introduktion fra din driver coach i hvad i kommer til at gennemgå i forbindelse med den praktiske undervisning.

 

1 til 1 Driver coaching

I forbindelse med vores praktiske undervisning i flag, safety car, starter mv. før den praktiske prøve, sørger vi for at du bliver parret op med en af de bedste driver coaches der i løbet af dagen sørger for at du ved alt om ideal linjer, bremse teknik og gearskift.